Mina tjänster

Företagshälsa

Väldigt många gymkort som köps med hjälp av friskvårdsbidrag blir liggande då det är relativt få som nyttjar dem regelbundet i det långa loppet. Jag kan hjälpa till att få fler anställda att röra mer på sig samt göra mer hälsosamma val och beteendeförändringar på riktigt.

Företagspaket

  • Inspirationsföreläsning
  • Gruppträning (subventionerade av företaget). Alla kan i princip vara med, då man själv kan anpassa hur hårt man pushar och tar ut sig.
  • Individuella PT pass (friskvårdsbidraget kan nyttjas här)
  • Kostrådgivning
  • Hälsotester
  • Coachingsamtal kring hälsa & välmående.

Personlig Träning

Med personlig träning får du som vill träna på egen hand ett upplägg som utgår från dig. Var du befinner dig, dina behov och dina målsättningar. Många anlitar mig för att få mer inspiration, andra för att få ut mer av träningen eller för att träningen verkligen ska bli av. Vissa kunder kombinerar sina PT-pass med kostrådgivning.

Mini-grupper

Parträning eller små grupper om 3 eller 4 personer. Träna tillsammans med din respektive, kollega eller bästa vän! Med relativt lika målsättningar lägger jag upp pass som passar er båda/alla. Ett roligt sätt att umgås och dessutom kan ni pusha och motivera varandra till en mer aktiv livsstil överlag. 

Gravid & Mammaträning – i grupp eller som individ

Mammaträning (Certifierad MammaMage tränare) – Träningsformen passar dig som har återhämtat dig efter förlossningen (ca. 6-8v efter förlossning) och som nu vill bygga dig stark igen. Det finns alltid övningar för olika nivåer, och du kan anpassa själv hur mycket och tungt du kör. Varje pass innehåller alltid övningar för att bygga en stark inre magmuskulatur och bäckenbotten. 

Gravidträning – Träna säkert under hela graviditeten, eller så länge det känns bra för dig. Träning under graviditeten ger många positiva hälsovinster och förbereder dig både för förlossningen, och för att komma i snabbare form efteråt. 

Kostrådgivning 

Lär dig mer om kost och hitta ditt sätt att äta bra långsiktigt.  Jag anpassar upplägg efter målsättning. Det kan innebära allt från kostomställning i 3 veckor med kontinuerlig support, göra en kostregistrering med med tillhörande analys och rapport, eller enstaka tillfällen med allmän coaching. 

Föreläsningar

Vill du anlita mig för att föreläsa på ditt företag, på ett event eller i samband med kick-off? Jag kan delvis skräddarsy upplägg efter behov, men grunden handlar om hälsa, att leva mer aktivt och må bra – inifrån och ut!