Utbud & tjänster

För ökad kroppskontroll, kännedom och medvetenhet

Personlig Träning

Med personlig träning får du ett skräddarsytt upplägg som utgår ifrån dig. Var befinner du dig nu, hur ser din livssituation ut, vad har du för behov och vilka är dina målsättningar? Vid intresse kan man med fördel kombinera sina PT-pass med kostrådgivning – för t.ex. viktnedgång eller optimerad träningseffekt. Ett pass är 55min.

Pris: 950kr

 

MUMOLOGY – Träning med ett mammaperspektiv

Träning med vikt på kroppskontroll och medvetenhet kring nya mammakroppen. Stort fokus på aktivering av bäckenbotten och inre core och att bygga dig som mamma stark inifrån och ut. Grundjobbet bör göras ordentligt, men utan att vara rädd för att träna. Träning i sig är inte farligt och de flesta mammor lyfter, pressar, drar och sliter mer i vardagen än de ibland vågar göra när de tränar. Här ser vi till att bygga mammor starka för just vardagen! 

Min 6 mammor/ grupp 

Gruppträning inom- och/eller utomhus tillsammans med andra mammor och bebisar. 

Pris: 3 495kr

FOODOLOGY

Lär dig mer om kost och hitta ditt sätt att äta bra långsiktigt.  Jag anpassar upplägg efter målsättning. Det kan innebära allt från kostomställning i 3 veckor med kontinuerlig support, göra en kostregistrering med med tillhörande analys och rapport, eller enstaka tillfällen med allmän coaching. 

Pris: Beror på upplägg och omfattning. Löpande arvode 950kr/tim. 

Föreläsningar

Vill du anlita mig för att föreläsa på ditt företag, på ett event eller i samband med kick-off? Jag kan delvis skräddarsy upplägg efter behov, men grunden handlar om hälsa, att leva mer aktivt och må bra – inifrån och ut!

Pris: från 3 995kr

PT Duo / Small Group

Parträning eller små grupper om 3 eller 4 personer. Träna tillsammans med din respektive, kollega eller bästa vän! Med relativt lika målsättningar lägger jag upp pass som fungerar för er båda/alla. Ett roligt sätt att umgås och dessutom kan ni pusha och motivera varandra till mer träning. 

 Pris: Small Group – Beror på gruppens storlek och antal träningstillfällen

Pris: PT Duo 550kr/person

WOMOLOGY – Träning med ett kvinnligt perspektiv

Womology är mitt träningskoncept för alla kvinnor. Som kvinna och mamma till två barn har jag en extra stor förståelse för kvinnokroppen med alla dess fantastiska egenskaper. Jag har själv erfarenhet av knipövningar, bäckenbotten – och magaktivering, delade magmuskler, oregelbunden mens, preventivmedel med hormoniell påverkan, viktnedgång efter graviditet, dålig kontakt med sätesmuskulaturen osv. Jag har även pusslat och dribblat med karriär, småbarnsår, separation, starta företag och samtidigt försöka träna och leva hälsosamt.

Womology utgår från dina målsättningar, din livssituation samt var du befinner dig i menscykeln och programmerar träningen därefter.

WORKOLOGY – Företagshälsa

Workology är ett koncept som fokuserar på att få fler anställda att träna/bli fysiskt aktiva samt göra fler hälsosamma val och beteendeförändringar på riktigt. Ett upplägg kan inkludera allt från gemensamma träningspass till skräddarsydda individuella insatser, inspirationsföreläsningar, företagshälsotester och mycket mer.

Pris: Ex. företagsträning från 1 500kr/pass

Omdömen

Caroline är en fantastisk PT, framförallt genom att hon skapar så mycket glädje i träningen! Hon är mkt skicklig på att anpassa träningen både till individen och till situationen, och hon erbjuder verkligen variation och inspiration. Utöver det är hon flexibel och har ett holistiskt tänk som jag verkligen gillar. Inga pekpinnar, dåligt samvete eller förbud, istället en vardag där träning är en naturlig del, i olika former. Caroline har hjälpt mig bygga styrka inifrån och ut och framförallt har hon fått mig att längta till träningen!

Sofia Syrén

Vi på Prettypegs har kört företagsträning med Caroline sedan 2018 och älskar det! Hon lägger upp träningen på ett sätt som gör det kul och bra för alla, oavsett nivå. Det blir också en härlig stämning i gruppen när man tränar ihop vilket bidrar till sammanhållningen. Kan varmt rekommendera Movology – antingen för individuell träning eller grupp/företagsträning!

Jana Cagin, grundare Pretty Pegs

För mer information och prisuppgifter!

%d bloggare gillar detta: