Nu kör vi!

Hej på er!

Så roligt det känns att kicka igång bloggen här på iamready!

Jag heter Caroline W. Söderblom och jag gillar att träna, äta bra och leva ett aktivt liv. Jag värderar detta så pass högt att jag i höstas valde att säga upp mig från min tjänst som projektledare på en stor reklambyrå i Stockholm. Det var dags att ta steget och göra det där jag alltid gått och drömt om. Att få jobba med hälsa och träning på riktigt, och inte bara vid sidan av mitt ”vanliga jobb”.

Blogg på iamready

Så nu är jag här, och en del av det nya livet är den här bloggen – som jag kommer att dela med er. Den kommer att handla om hälsa och träning, och hur du kan hitta din väg till ett mer hälsosamt liv. Jag vill ge tips och inspirera till både vardagsmotion samt hur du kan ta till vara på den tid du har för dig själv. Kanske hinner du träna som du vill, men många med mig behöver pussla lite för att få tiden med jobb, barn och träning att gå ihop. Jag kommer bjuda på allt från tidseffektiva hemma-pass till smarta, enkla hälsosamma recept som förhoppningsvis kan underlätta och ge lite inspiration!

Så, nu kör vi vi! Är ni med mig?

Följ mig på instagram: @pt_pepp

www.ptpepp.se

 

 

SparaSpara

SparaSpara

2 reaktioner till “Nu kör vi!

  1. Tina

    Heja dig! Då är grym, och SÅ modig✨ Ser fram emot grym pt-tränings-torsdagarna💪🏻

    Gilla

  2. caroline

    TACK!!! Detsamma – vi ses på torsdag igen hoppas jag:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: