Bananpannkaka
Hälsa, Livsstil, Mat

Bananpannkakor i pepparkakstappning!

Vem älskar inte pannkakor?

Det gör i alla fall mina barn. Och lika gärna äter de bananpannkakor! Har testat många olika recept, men det här är en favorit som dessutom inte går sönder så lätt vid gräddning och vändning. Passar lika bra en stressig vardagskväll som till en helglunch.

Testa dessutom att grädda i pepparkaksformar – otroligt kul och populärt inslag! Kan bli både granar och grisar av bananerna:)

2 portioner

  • 2 bananer
  • 4 ägg
  • 6 msk mandelmjöl (eller kokosmjöl)
  • 2 tsk chiafrön
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk bakpulver

Mosa bananerna först, vispa ihop med äggen, och tillsätt sedan resten och mixa. Låt stå 5min och svälla innan gräddning. Stek i kokosolja. Servera med jordgubbar eller blåbär. Jag brukar ha bär i frysen som jag bara tar fram ovh tinar och sedan mosar. Bästa ”sylten”!

Et voilà!

 

2 reaktioner till “Bananpannkakor i pepparkakstappning!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s