TÄNK OM – Föreläsning med Mårten Nyhlén

Missa inte detta fantastiska tillfälle att gå och lyssna till Mårten Nyhlén och hans inspirerande föreläsning ”TÄNK OM”. Med koden ”iamready10” får du 10% läsarrabatt – beställ dina biljetter här!

Många gånger undrar vi vad som hade hänt om vi bara gjort saker annorlunda. Om inte det hade hänt, eller om jag bara hade gjort si eller så. Tänk om… Men mycket handlar om din inställning till saker och ting i livet och tankens kraft är enormt stor. Tänk om du kan tänka mer positivt? Tänk om du kan tänka om?

Mårten är känd från flera stora TV-program och brukar benämnas som både guru, kändis-PT och supertränare! Men han är dessutom en av de mest varma, jordnära och positiva människor jag träffat. Och han har mycket spännande berättelser, iakttagelser och reflektioner att dela med sig av. Missa inte den här chansen!

Beskrivning av föreläsningen

En mycket berörande och inspirerande föreläsning med stjärnornas tränare och hälsogurun Mårten Nylén.

Att må bra ska vara enkelt men varför gör vi det då så svårt? Vad ligger egentligen bakom Mårtens positiva tänkande och hur kan man ändra på något som alltid varit?

Hur mycket påverkar egentligen det vi äter och kan stress göra så att kroppen inte svarar.

Det är många frågetecken som ska rätas ut under dessa 90 minuter och Mårten kommer även att berätta historier som inte berättats förut, både från sitt liv och från projekt som tv-programmet Biggest Loser och Ninja Warrior.

Oavsett om du lyssnat på Mårten förut så är detta någonting nytt.

Mårten Nylén är för de flesta känd som supertränaren i tv-programmet Biggest Loser där han under fyra säsonger skapade häpnadsväckande resultat. Efter Biggest Loser gick Mårten in som programledare och expert i tv-programmet Ninja Warrior där han nu gjort två säsonger.

Vi har även sett Mårten ett flertal gånger i Fångarna på fortet, TV4 nyhetsmorgon och som hälsoexpert på Aftonbladet.

Mårten kallas stjärnornas Personliga tränare med klientlista nästan lika lång som vintergatan. Petter, Joel Kinnaman, Carina Berg, Will Smith och Wyclef Jean har alla tränat med Mårten för att nämna några.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: