Hälsans ROI – nypublicerad artikel på iamready.se

Hälsans ROI – hur tjänar företagen på pro-aktiva hälsoinsatser?

Ja, det är titeln på den artikel jag nyligen publicerat tillsammans med Malin Nyhlén här på iamready.se. Det har varit väldigt intressant att sätta sig in mer i hur olika företag tänker och resonerar kring friskvård, företagshälsa och subventionerad träning för de anställda.

Vi har under de senaste veckorna intervjuat Skandia, reklambyrån NORD DDB samt testföretaget Aktivitus. Mycket givande och intressanta intervjuer från olika perspektiv. Stort tack till er för intressanta diskussioner och för att ni tog er tiden att svara på alla frågor!

Det finns en tydlig koppling mellan företagens tillväxt och friska, välmående medarbetare – och det är det alltfler företag som inser. Allt från gruppträningar på lunchtid till hälsoappar och ståbord står på agendan. Den stora utmaningen för de företag som satsar verkar vara att få med sig fler (alla) anställda på tåget. Hur motiverar och inspirerar man dem? Det och många andra intressant frågeställning finner ni alltså i artikeln. Länk här igen!

Hur ser det ut på ditt företag? Satsar man något på dig och dina kollegors välmående förutom det vanliga friskvårdsbidraget? Hör gärna av dig om du/ditt företag är intresserade av att veta mer – ptpepp1@gmail.com 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: