Vårinspiration! #monthology

Äntligen lite ljusare kvällar och morgnar även om man gärna fått lite mer värme vid det här laget. Men man får njuta av den här skira mellantiden med vetskapen om att sol, sommar och värme nalkas snart!

Den här gången tänkte jag mest tipsa om en hel del kopplat till hälsa, kost och träning. Så hoppas ni blir inspirerade, kanske hittar något för er eller vill dela vidare till vänner/familj!

Aktivitus iForm

Aktivitus Iform är en kombination av en personlig och tydligt utformad kostplan samt en genomtänkt styrke- och konditionsträning. En starkare och mer träningsvillig kropp med lägre kroppsfett är resultatet. Vi tror på långsiktighet och därför ingår en normaliseringsplan. Allt för att upprätthålla resultat efter avslutat program. Du når och bibehåller ditt livs form!

Aktivitus Iform är till för dig som vill gå ner i vikt, komma in i och bibehålla goda träningsrutiner samt förbättra din träningsrespons. Är du ny i träning? Vi hjälper dig inom de områden du behöver!

Har du tränat under flera år, kanske till och med på tävlingsnivå? Du har redan bra träningsrutiner men du känner att du fortfarande bär runt på ”trivselvikt” och att utvecklingen uteblir? Aktivitus Iform i kombination med ett individuellt träningsupplägg kommer att hjälpa dig till ditt livs form!

Aktivitus Iform har tagits fram av Aktivitus erfarna coacher, fysiologer och dietister under flera års tid och bygger på vår mångåriga erfarenhet som ledande inom fysiologiska tester och coaching, aktuell forskning och våra försöksgrupper.

Låter det här som något för dig? Eller för någon du känner kanske? Hör av dig till mig så tar vi ett första uppstartsmöte! Ytterligare information finns här.

Träningsprogram Sommar

Är du mer intresserad av ett allmänt träningsprogram inför sommaren. För att bättre hålla i träningsrutinerna, äta bra och generellt sett leva mer aktivt på semestern? Då har jag även detta år ett perfekt upplägg med ett färdigt träningsprogram samt tips och trix för att få en mer hälsosam semester.

För 1 295kr får du en 16 sidor fullmatad PDF med recept, träningspass, tips på morgonrutiner samt allmänna rekommendationer. Maila mig för mer info samt för att beställa ditt program!

MUMOLOGY – Sommar & höst

För alla nyblivna mammor där ute erbjuder jag virtuella pass under sommaren samt nya kursstarter vecka 35 (månadsskiftet aug/sep). Läs mer om MUMOLOGY kurserna här och anmäl dig till info@movology.se

Massageutbildning och testa-på-pang-priser!

Första veckan i juni genomgår jag en massageutbildning på naprapathögskolan. Det ska bli otroligt spännande, lärorikt och roligt att framöver kunna erbjuda både befintliga samt nya kunder massage som ytterligare en tjänst! För den riktigt sugne erbjuder jag pang-priser hela juni då jag är nyskolad och vill praktisera massage så mycket som möjligt!

25 min – 300kr! Hör av dig och boka en tid i juni redan nu!

Ha en riktigt fin vår och sommar när den väl nalkas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: