Träningsglädje – Inspiration och Energi med bästa teamet!

Så mycket inspiration och energi idag efter gårdagens teamträff vi hade med I AM READY. Nästan alla var där, men såklart svårare för Miranda som bor i Göteborg och Martina som lever på andra sidan jordklotet på Nya Zeeland!

Vi startade med en genomgång av vad vi alla jobbar med just nu och tankar och planer för framtiden. Sedan pratade Mårten varumärke en stund – vad man behöver tänka på när man bygger sig själv som ett varumärke, vilken typ av samarbeten som är både nödvändiga och/eller önskvärda osv. Mycket bra tankar och tydligt vad som är viktigt för att få allting att fungera.

Träningspass fyllt av glädje och energi!

Efter det var det dags för lite träning och framförallt en lättsam stund där vi fick chans att aktivera oss, och ”leka” tillsammans! Mycket praktiskt då att vi befann oss på Balance i Solna. Vi värmde upp och sedan körde vi en cirkel på 3 varv. Vi fortsatte med en balansövning varvat med skottkärra och avslutade sedan med spökboll! Tror inte jag kört det sedan gymnastiken i skolan. Men oj vad roligt det var:)

Träningsglädje – Mårten och Charlie ”in action”!

Ankis son Charlie var dessutom med på träffen och han var riktigt grym på spökboll kan jag lova! Dessutom fyllde han 8år dagen till ära så vi sjöng såklart för honom och Malin och Mårten hade fixat en liten tårta/bakelse på hans stora dag!

Träningsglädje – att kunna ha kul och ändå köra så svetten lackar!

Det som var signifikant för passet är att det handlade om att ha roligt tillsammans. Varje pass måste inte vara på blodigt allvar, och då kan jag lova att de flesta av oss var rätt slutkörda efteråt ändå. Att hitta glädjen och skrattet i träningen kan vara så otroligt befriande! Får ni till sådana pass ibland? Kanske du kan dra ihop ett kompisgäng och träna tillsammans? På gym eller utomhus. Turas om att sätta ihop passen, de behöver inte vara så långa – kan räcka med 30min. Och innan dess värmer ni upp tillsammans och efteråt avslutar ni med någon rolig lek, eller lite skön stretching.

Hitta din inspiration och glädje kring träningen – det ger så ofantligt mycket energi! Pepp:)

SparaSpara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: